ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ – ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΙΑΤ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ!

Σε πρωτοφανείς στην νεώτερη ιστορία της χώρας ύμνους σε «πρωθυπουργό» της Ελλάδος, προχώρησε ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής (και πραγματικός υπερπρωθυπουργός της κατεχόμενης χώρας μας!), Τζέφρεϊ Πάιατ μιλώντας στο Thessaloniki Summit 2018 – τις παραμονές του… «ηρωικού» πολυτεχνείου κατά της δήθεν «αμερικανόδουλης χούντας» (όπως την χαρακτηρίζουν οι… αμερικανοκομμουνιστές).

Θαυμάστε τον:  

«Η ιστορία θα είναι γενναιόδωρη με τον Τσίπρα, ο οποίος επέδειξε πολιτικό θάρρος για να προχωρήσει η συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Οι ΗΠΑ θα δουλέψουν πολύ σκληρά για να την προωθήσουμε. Ενδιαφερόμαστε πολύ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, θέλουμε να δούμε να ολοκληρώνεται και να προοδεύσει η ΠΓΔΜ καθοδόν προς τη Συμμαχία, ώστε να ευημερήσει η ευρύτερη περιοχή.

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι πολύ σημαντική για την Ελλάδα και θα ενισχύσει τον ρόλο της ως οικονομική πύλη των Βαλκανίων. Αποτελεί, ακόμη, ευκαιρία για να αποκατασταθεί ο ιστορικός ρόλος της Θεσσαλονίκης ως κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα των δυτικών Βαλκανίων».

Mister Tsipras, ο πιο ξεδιάντροπος ΗΠΑνθρωπος που έχει περάσει ποτέ από την πρωθυπουργία! Είδατε τι «φυντάνια» βγάζει η… λεβεντογέννα ΚΝΕ;