ΚΡΑΤΟΣ – ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠ’ ΕΞΩ… ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

Επειδή κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά μ’ αυτά που διαβάζω και δεν μου πάει καθόλου το Γιουλ Μπρίνερ στυλ, να πω δυο τελευταίες κουβέντες για το θέμα «Τατσόπουλος» στους φίλους νεοδημοκράτες.

Για να μπω εγώ πχ στις λίστες ενός κόμματος, πρέπει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά μου, να προσιδιάζουν με τα χαρακτηριστικά του κόμματος στο οποίο θέλω να ενταχθώ. Του Τατσόπουλου το βασικό χαρακτηριστικό ποιό ακριβώς είναι;

Εντάξει, να το δω κι από την πλευρά σας… είναι αλήθεια ότι κι εγώ έχω ανατριχιάσει πολλάκις από τις ανεπιτήδευτες αλλά ολίγον υδαρές, λεκτικές κενώσεις αυτού του κολοσσιαίου εκφραστή της νεότερής μας κουλτούρας. Και πολλές φορές έχω φαντασιωθεί την στιγμή που κάποια παράθεση αυτής της μεστής κατάθεσης ψυχής, θα τεθεί ως θέμα ανάπτυξης στο μάθημα της έκθεσης των πανελληνίων. Βουρκώνω. Βουρκώνω που είμαι πολύ μεγάλη για πανελλήνιες.

Εσείς πραγματικά ταυτίζεστε; Πιστεύετε ότι αυτός ο ανθρωπότυπος είναι κοντύτερα στους δικούς σας ψηφοφόρους απ’ ότι στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ; Για αυτό σας έλεγε κυριολεκτικά και δημοσίως μαλάκες; Για αυτό αναρωτιόταν «πώς άραγε παίρνουμε την πλειοψηφία σε ένα εκλογικό σώμα που αρέσκεται στους ηλίθιους επειδή είναι και το ίδιο ηλίθιο»; Με αυτόν θα ανασυγκροτήσετε την χώρα; Αυτός σιχαίνεται τον λαό.

Συμπερασματικά και για να μην το κουράζουμε: Αυτός που ‘χε δώσει στον Τατσόπουλο την δουλειά στον ΣΚΑΙ, με ‘κεινες τις θλιβερές εκπομπές αποδόμησης της ελληνικής ιστορίας, πρέπει να κρατάει τον παροδικό αρχηγό σας, τον Μητσοτάκη ντε… από τα μύδια.

Μ.Γ.