ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ! ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ, ΒΟΥΤΗΞΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΟ’ ΠΑΙΖΕ ΡΑΜΠΟ!

Μετά τους λυσσασμένους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που προσέβαλλαν βάναυσα την μνήμη του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, ήρθε η σειρά των εθνομηδενιστών της ψοφοδεξιάς, οι οποίοι όμως το παίζουν… πατριωτάκια.

Έτσι, οι σεσημασμένοι σαμαρικοί του antinews, σε άρθρο τους υπό τον γελοιωδέστατο τίτλο «ο προδότης του πατριωτισμού είναι ο εθνικισμός», προσβάλλουν ασύστολα την μνήμη του ΗΡΩΑ, με επιχειρήματα βγαλμένα κατευθείαν από τον μαρξιστικό υπόνομο. Πάρτε μια γεύση:

«Άλλο, όμως, να διεκδικείς καθημερινά να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων εκεί, κι άλλο να βουτάς ένας Καλάσνικοφ και να το παίζεις Ράμπο. Άλλο να είσαι πατριώτης κι άλλο να είσαι μέλος της ΜΑΒΗ και να έχεις σχέσεις με Χρυσαυγίτες.

Άλλο να σέβεσαι και να προστατεύεις τη σημαία σου κι άλλο να την χρησιμοποιείς για να κάνεις το κομμάτι σου. Στο χωριό την ημέρα της δολοφονίας του Κατσίφα υπήρχαν εκατοντάδες σημαίες της Ελλάδας. Κανείς δεν τις πείραξε, κανείς δεν έθεσε θέμα εορτασμού με την παρουσία μάλιστα της υπουργού Πολιτισμού.

Το πράγμα ξέφυγε όταν ο Κατσίφας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Μπορούσαν να τον συλλάβουν. Πιθανότατα, να του ρίξουν πέντε δακρυγόνα, να τον αφοπλίσουν. Τον δολοφόνησαν, όμως, για να στείλουν μήνυμα και σε άλλους να μην κάνουν τσαμπουκάδες. Τα πράγματα είναι απλά, όπως απλό είναι και κάτι ακόμη. Ο Κατσίφας δολοφονήθηκε αλλά δεν είναι ήρωας. Ήρωας όπως θέλουν κάποιοι να τον αναγάγουν δεν ήταν. Τελεία και παύλα».

Αυτοί είναι οι σαμαρικοί, που οπλισμένοι με θράσος χιλίων πιθήκων, εμφανίζονται και ως… πατριώτες! Φτύστε τους – να μην τους ματιάσετε!