ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Οι καταλήψεις πατριωτών μαθητών, που άρχισαν από το 1ο ΕΠΑΛ Γέρακα, συνεχίστηκαν στα σχολεία του Κιλκίς και της Κατερίνης και διαρκώς αυξάνονται, προκαλώντας πονοκεφάλους στους προδότες που μας κυβερνούν και στους μαρξιστές ινστρούχτορες!

Έτσι, σε συμβολική κατάληψη οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Συκεών. Στην είσοδο του κτηρίου αναρτήθηκε πανό με την Ελληνική σημαία και το σύνθημα «Μακεδονία γη Ελληνική».

Στην διακήρυξη τους οι μαθητές τονίζουν μεταξύ άλλων:
«Αποφασίσαμε να αγωνιστούμε με όσα μέσα διαθέτουμε και να δείξουμε πως υπάρχει αντίδραση, πως δεν είμαστε μια νεολαία «υπνοβατών». […] Με αυτή την κατάληψη στέλνουμε το μήνυμα μαζί με τους συμμαθητές μας από άλλα σχολεία που έχουν προχωρήσει σε κινήσεις διαμαρτυρίας πως είμαστε άκρως αντίθετοι στην συμφωνία και ο λόγος μας μετράει!Επίσης δίνουμε το έναυσμα και στα υπόλοιπα σχολεία να συμμετάσχουν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα υπέρ της Μακεδονίας μας. Το μελάνι δε μπορεί να σβήσει τους ποταμούς αίματος στα ιερά χώματα της Μακεδονίας»

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα το πρωί το 1ο ΓΕΛ και το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό στα κάγκελα του σχολείο με το μήνυμα «Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία», «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Υπό κατάληψη είναι και το λύκειο Λεπτοκαρυάς, με τους μαθητές να βγαίνουν στους δρόμους και να φωνάζουν εθνικά συνθήματα κατά των προδοτών της Μακεδονίας μας!

Εύγε στη νεολαία, που δείχνει το δρόμο του αγώνα! Καταλήψεις παντού, μέχρι που να τσακιστούν να φύγουν οι προδότες!