Η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΘΕΩΡΕΙ «ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ» ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ… «ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ» ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Το’ χω ξαναγράψει και στο παρελθόν, πως βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα άρθρα του Αθανασίου Έλλις (γνωστού στην δημοσιογραφική πιάτσα ως «φωνή της Αμερικής»…), διότι δείχνουν τις διαθέσεις των υπερατλαντικών μας προστατών!

Στο τελευταίο άρθρο του, υπό τον τίτλο «Στόχοι Καμμένου και Σκοπιανό», η «φωνή της Αμερικής» υποστηρίζει πως το σχέδιο των συνεταίρων Τσίπρα και Καμμένου έχει ως εξής:

​«Μόλις έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος και όσοι από τους βουλευτές του τον ακολουθήσουν –τουλάχιστον δύο εμφανίζονται απρόθυμοι να το κάνουν– θα την καταψηφίσουν, και στη συνέχεια τα στελέχη των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση θα αποσυρθούν από αυτήν. Έτσι θα διαμηνύσει ο κ. Καμμένος την «απόλυτη» αντίθεσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μείζονος σημασίας αυτό ζήτημα, ωστόσο θα συνεχίσει να τον στηρίζει κοινοβουλευτικά ως κυβέρνηση».

Εις ότι αφορά το πολιτικό μέλλον του Καμμένου και των ψεκασμένων του, η «φωνή της Αμερικής» είναι κάθετη:

«Η είσοδος των ΑΝΕΛ στη Βουλή δεν επιτυγχάνεται. Το μόνο στο οποίο μπορεί να προσβλέπει ο Πάνος Καμμένος με αυτή την τακτική είναι η επιμήκυνση για μερικούς μήνες της κοινοβουλευτικής θητείας του ιδίου και κάποιων συνεργατών του. Εκτός, εάν απώτερος στρατηγικός στόχος είναι η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Εις ότι αφορά τον λεγόμενο «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», που προορίζουν οι Αμερικανοσιωνιστές για αντικαταστάτη των ψεκασμένων στο χώρο της ελαφροδεξιάς, ως αναχώματος στην Χρυσή Αυγή, η «φωνή της Αμερικής» προμοτάρει ανοιχτά τον –εμφανιζόμενο μεταξύ άλλων και ως… «κολλητό του Πούτιν»- Βελόπουλο, εμφανίζοντάς τον ως σίγουρο στην επόμενη βουλή και επιχειρώντας να χειραγωγήσει τους «αδέσποτους» να καταλήξουν στο μαγαζάκι του:

«Στον πέραν της Ν.Δ. χώρο της εθνικιστικής Δεξιάς «καραδοκούν» νέα πρόσωπα, που διεκδικούν με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες την κοινοβουλευτική τους παρουσία. Ένας, δε, εξ αυτών, με καταγεγραμμένη απήχηση στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα την πετύχει. Αν, μάλιστα πλαισιωθεί και από άλλους, που αυτήν τη στιγμή «ψάχνονται», μπορεί να εξασφαλίσει και καλό ποσοστό».

Τα συμπεράσματα δικά σας!