ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή περνούσε το συνοριακό σταθμό Κακαβιάς και εισερχόταν στην προαιώνια ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου. Η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα την ημέρα της δολοφονίας του Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα, θα παρευρίσκετο στην κηδεία του Ήρωος όχι προς άγραν ψήφων, ούτε για να τύχει της εργολαβικής και καθ’ όλα διαστρεβλωτικής της πραγματικότητας προβολής των μέσων μαζικής εξαπάτησης, αλλά διότι αυτό επιτάσσει το Εθνικό μας Καθήκον ως Χρυσαυγίτες.

Παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού εκείνον τον σκαιό και χυδαίο ψεύτη πολιτικάντη της ΝΔ ο οποίος πήρε σβάρνα τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς την επομένη της κηδείας ημέρα, υποστηρίζοντας πως υπήρξε ο ίδιος ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία. Εξάγετε τα συμπεράσματά σας για το ποιόν του ανθρώπου αναλογιζόμενοι όχι μόνο πως επιχείρησε να αποκρύψει την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (θαρρείς και θα μπορούσε να μας εξαφανίσει ο αχρείος) αλλά και το γεγονός πως απέκρυψε την παρουσία ενός ακόμη βουλευτή από το κόμμα του, ο οποίος μάλιστα χαιρέτησε δια χειραψίας την αντιπροσωπία της Χρυσής Αυγής! Προφανώς λοιπόν, ο κύριος αυτός δεν υπήρξε ο μοναδικός εκπρόσωπος του κοινοβουλίου στη Βόρειο Ήπειρο αλλά ενδεχομένως υπήρξε ο μοναδικός που παρέστη στην κηδεία όχι για να τιμήσει τον Ήρωα όπως έπραξαν χιλιάδες Ελλήνων, αλλά για να κάνει μια φθηνή πλην εξόχως κατάπτυστη επίδειξη ψοφοδεξιού πολιτικαντισμού. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Την αναγνώριση η Χρυσή Αυγή δεν την προσμένει ούτε από πολιτικάντηδες που ζημιώνουν το Έθνος, ούτε βεβαίως από τα μίσθαρνα όργανα του δημοσιογραφικού υποκόσμου. Την έλαβε από τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που βρέθηκαν στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου ωθούμενοι από τα ίδια Εθνικά Ιδανικά για τα οποία εμείς αγωνιζόμαστε. Δεν μπορώ να λησμονήσω την αγωνία των παλικαριών που ξεκίνησαν από τη Ζάκυνθο και στα οποία απαγορεύτηκε για 24 ώρες η είσοδος στη Βόρειο Ήπειρο επειδή φορούσαν μπλουζάκια με την Ελληνική Σημαία. Επιχειρήσαμε να τους περάσουμε μαζί μας, αλλά κατέστη αδύνατον. Παρά ταύτα μας ευχαρίστησαν θερμά παρακαλώντας μας να εκπροσωπήσουμε και εκείνους όταν βρεθούμε μπρος στο Μεγάλο Νεκρό στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου, διότι όπως οι ίδιοι είπαν “μόνο εσείς είστε σαν εμάς, μόνο η Χρυσή Αυγή υπάρχει παιδιά”.

Είναι αδύνατον να ξεχάσω τον σεβάσμιο εκείνο Βορειοηπειρώτη που έσπευσε να μας παραλάβει για να μας μεταφέρει οδικώς στους Βουλιαράτες, έξι χιλιόμετρα από τα σύνορα. Στις θερμές μας ευχαριστίες απήντησε πως ο Κατσίφας έδωσε τη ζωή του για τον Σκοπό, ενώ ο ίδιος απλώς διευκόλυνε τη δική μας μετάβαση στο χωριό. Και μ’ αυτό τον τρόπο, πατήσαμε πρώτη φορά χώμα καθαγιασμένο από το αίμα των Προγόνων μας, μεταξύ των οποίων και εκείνοι που οι ψυχές τους αναπαύονται στο Νεκροταφείο των Πεσόντων του Ελληνο-ιταλικού Πολέμου. Ογδόντα σχεδόν χρόνια μετά, πατούσαμε στη γη την οποία απελευθέρωσαν οι παππούδες μας . Γη που στενάζει από τον αλβανικό ζυγό, ο οποίος δεν περιορίζεται στην ωμή τρομοκρατία της εθνικής μειονότητας, στο γκρέμισμα οικιών και εκκλησιών αλλά δολοφονεί τα ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου…

Νωρίς το μεσημέρι, ειδοποιηθήκαμε τηλεφωνικώς πως στον συναγωνιστή μας και αρχισυντάκτη της εφημερίδος που βαστάτε στα χέρια σας, Νίκο Κωνσταντίνου, απαγορεύτηκε η είσοδος στη Βόρειο Ήπειρο. Ευθύς αμέσως επικοινώνησα με τις προξενικές αρχές στο Αργυρόκαστρο. Δήλωσα το όνομα και την ιδιότητά μου και ζήτησα ευγενικά τη συνδρομή του επίσημου “ελληνικού” Κράτους ώστε είτε να αρθεί η αλβανική απαγόρευση είτε τουλάχιστον να έχουμε επισήμως και εγγράφως τα αίτια αυτής. Η κυρία στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής με ρώτησε “είπατε βουλευτής της Χρυσής Αυγής;” και της απάντησα καταφατικά, ενώ ζήτησε το τηλέφωνό μου και το αντίστοιχο του συναγωνιστή Κωνσταντίνου ώστε να επικοινωνήσει μαζί μας. Ρώτησα με τη σειρά μου το όνομά της για να γνωρίζω σε περίπτωση που χρειαστεί με ποιό άτομο από το προξενείο μίλησα. Η κυρία αυτή η οποία πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους για να προστατεύει τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, απήντησε “Ευγενία” και δεν επικοινώνησε μαζί μας ποτέ ξανά. Αλλά προς τι η δικαιολογημένη μας οργή; Εδώ παρέμειναν απαθείς στη δολοφονία του Ήρωος Κωνσταντίνου Κατσίφα και στον δεκαήμερο εμπαιγμό της οικογένειάς του από ένα κράτος δολοφόνων κατσαπλιάδων το οποίο αρνείτο πεισματικά να παραδώσει τη σορό του, θα συνέδραμαν στο να αρθεί η αδικαιολόγητη αλβανική απαγόρευση εισόδου στον συναγωνιστή μας και εκατοντάδες ακόμα Έλληνες;

Αυτή η “Ευγενία” συνεπώς, αποτελεί την προσωποποίηση ενός σφοδρά αντεθνικού Κράτους το οποίο εξουσιάζει επί δεκαετίες την Πατρίδα μας. Η “Ευγενία” είναι η βιτρίνα ενός Καθεστώτος ξενόδουλου το οποίο μισεί θανάσιμα τον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Κι αν δεν εκλείψουν το ανθελληνικό Καθεστώς και οι “Ευγενίες” του, μην προσμένετε άλλο τι παρά κηδείες, θρήνους και τελικά υποταγή.

Τούτο θαρρώ πως υπήρξε και το πνεύμα της θυσίας του Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο ο Αρχηγός μας διακήρυξε πως θα τιμούμε πάντοτε, όπως αρμόζει σε έναν Ήρωα: Εγείρου Ελλάς και σκέπασε τα παιδιά σου, στη Βόρειο Ήπειρο, στην Κύπρο, στη Μακεδονία που ξεπουλιέται και στη Θράκη και όπου ακόμη χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού.

Είθε λοιπόν, να μας αξιώσει ο Θεός να ξαναπατήσουμε την ιερή και προαιώνια ελληνική, μαρτυρική γη της Βορείου Ηπείρου: όχι με την ιδιότητα του πολίτη μήτε και μ’ εκείνη του βουλευτή, μα με την μεγίστη Τιμή της ιδιότητας του Στρατιώτη του Απελευθερωτή Ελληνικού Στρατού!

Η δικαίωση του Ήρωος Κωνσταντίνου Κατσίφα θα σημάνει μονάχα την Άγια Μέρα της απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου.