Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ! BLOOMBERG: Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΔΟΥΛΟ ΤΗΣ, MISTER TSIPRΑ

Μπορεί η αντιπαθέστατη φράου Μέρκελ να είναι –από πολιτικής απόψεως- στα τελευταία της, αλλά δεν ξεχνάει τους πιστούς δούλους της!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Bloomberg, είναι αποφασισμένη να κάνει ένα πολύτιμο προεκλογικό δώρο στον δούλο της mister Tsipra (και στον επίσης δούλο της –και μάλιστα στημένο στα τέσσερα- χοντρό συγκυβερνήτη του…): την μη περικοπή των συντάξεων, για λίγους μόνο μήνες βεβαίως.

Ιδού το δημοσίευμα για την –κακιά!- μάγισσα με τα… δώρα:

«Η Γερμανία ανοίγει την πόρτα στην Ελλάδα για την αναβολή των προγραμματισμένων περικοπών των συντάξεων, δίνοντας στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μια πιθανή στήριξη πριν από τις γενικές εκλογές το 2019.

Η κυβέρνηση της Aνγκέλα Μέρκελ είναι πρόθυμη να στηρίξει τα σχέδια του Τσίπρα για καθυστέρηση του μέτρου, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τη θέση της Γερμανίας και ζήτησαν να μην κατονομασθούν».

Βέβαια, υπάρχει κάτι που δεν αναφέρει το Bloomberg: ότι η καθυστέρηση για λίγους μήνες στην μείωση των συντάξεων, δεν είναι ακριβώς δώρο, αλλά… αντίδωρο στους εξωνημένους προδότες των Αθηνών, για την Συμφωνία των Πρεσπών!