ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ… ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ «ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΚΙΑ»

Όταν κάποιος έχει δισεκατομμύρια, αποκλείεται να τα έχει αποκτήσει με νόμιμο τρόπο! Η αρχή αυτή φαίνεται πως ισχύει και για τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπις, εις βάρος του οποίου γίνεται έρευνα για μεγάλη απάτη.

Μάλιστα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν να παραιτηθεί και συμφώνησαν να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησής του, μετά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο γιος του εστάλη στο εξωτερικό για να εμποδιστεί η διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Μπάμπις, αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι χειραγώγησε πριν από δέκα χρόνια το ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας από τις εταιρείες του ώστε να μπορέσει να λάβει αναπτυξιακή βοήθεια 2 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση – σκάνδαλο «Stork Nest», όπως έχει γίνει γνωστό.

Ωστόσο, τα αντιπολιτευόμενα κόμματα δεν διαθέτουν τις 101 ψήφους που χρειάζονται στη 200μελή βουλή για να παύσουν την κυβέρνηση, που στηρίζεται κι από τους κεντροαριστερούς Σοσιαλδημοκράτες, αλλά κι από τα «κουτσουμπάκια» της Τσεχίας, το «αδελφό» του ΚΚΕ, Κ.Κ. Τσεχίας, που θα σώσουν τον δισεκατομμυριούχο απατεώνα!

(ΥΓ): Κομμούνια χολέρες, να χαιρόσαστε το αδερφό σας κόμμα!