ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Όπως είναι γνωστό, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας Τσίπρα-Ιερώνυμου -και πριν την άτακτη υποχώρηση του δεύτερου-, η δήθεν «ευσεβής» Νουδούλα έσπευσε να την επικροτήσει , θριαμβολογώντας για το ότι οι άθεοι κομμουνιστές και οι γελοίοι συνοδοιπόροι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… υιοθέτησαν τις πάγιες θέσεις της. Σας θυμίζουμε εκείνη την πρώτη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την ικανοποίησή της για την καθυστερημένη υιοθέτηση της πάγιας θέσης της από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας. Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ότι τα εκκρεμή ζητήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν χρήζουν συνταγματικής αναθεώρησης, αλλά μπορούν κάλλιστα να ρυθμιστούν με νομοθετικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες τις οποίες, υπενθυμίζεται, ότι είχε λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήδη από το 2013, με τη σύσταση κοινής εταιρείας Κράτους-Εκκλησίας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, την υλοποίηση των οποίων είχε ματαιώσει για ιδεοληπτικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτό, εύχεται η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα να αποβεί ουσιαστικά επωφελής για την Πολιτεία και την Εκκλησία και να μην εξαντληθεί σε μια κατ’ επίφαση αποσύνδεση της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος».

Τώρα, που όπως φαίνεται η συμφωνία θα αποδειχθεί μεγάλο φιάσκο, οι πολιτικοί απατεώνες της Νουδούλας τα… γυρίζουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η (εκ μεταγραφής από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…) εκπρόσωπος Τύπου, Μαρία Σπυράκη «η συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας έχει προεκλογικό άρωμα». Μάλιστα, θέλοντας η Νουδούλα να εκμεταλλευτεί το κλίμα κατά του Ιερώνυμου που έχει διαμορφωθεί στους κόλπους της Εκκλησίας, δεν δίστασε να τον κριτικάρει κι από πάνω: «… Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά δυσάρεστο το γεγονός ότι είδαμε ότι η ηγεσία της ιεραρχίας προχώρησε σε αυτήν τη συζήτηση με τον πρωθυπουργό. Σε μία συζήτηση, δηλαδή, που λαμβάνει προεκλογικά χαρακτηριστικά».

Αυτό θα πει… συνέπεια! Θαυμάστε και φτύστε τους πολιτικούς απατεώνες, για να μην τους… ματιάσετε!