ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»!

Είναι τόσοι πολλοί οι μπολσεβίκοι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (σύμφωνα με τα συντρόφια τους…) στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, που είναι αδύνατον να δουλεύουν όλοι στην «Αυγή», στον «Ριζοσπάστη» και στα μικρότερα έντυπα της άκρας αριστεράς. Αναγκαστικά, λοιπόν, δουλεύουν στον «αστικό» τύπο. Αλλά κι από κει, περνάνε την δηλητηριώδη ανθελληνική – κομμουνιστική «γραμμή»!

Ένας τοιούτος, λοιπόν, στο «Πρώτο Θέμα», προσβάλλει βάναυσα την μνήμη του ΗΡΩΑ Κατσίφα, τονίζοντας «ότι ήταν ένοπλος εκείνη την ημέρα» (δικαιολογώντας, εμμέσως πλην σαφώς, την δολοφονία του από το κράτος των πρεζεμπόρων…), ενώ σε άλλο σημείο του ξεδιάντροπου προστυχογραφήματός του, τον χαρακτηρίζει «άνθρωπο σε σύγχυση», που «είχε μάλλον πέσει στην παγίδα να ταυτίσει τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό».

Από και πέρα, ο μπολσεβίκος χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες εθνικιστές «υμνητές του Χίτλερ και του Μουσολίνι», «λάτρεις του φασισμού» και τα τοιαύτα, κατηγορεί τους χρυσαυγίτες ότι «βρήκαν στο πρόσωπο του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα τον «ήρωα» που χρειάζονταν, για να βγάλουν ξανά στην επιφάνεια την αποκρουστική τους ατζέντα».

Παρατήρηση 1η: Την λέξη ΗΡΩΑΣ την έχει σκοπίμως μέσα σε εισαγωγικά, για λόγους προφανείς…

Παρατήρηση 2η: Εμείς οι «υμνητές του Χίτλερ και του Μουσολίνι», όταν επιβουλεύτηκαν την εθνική μας ανεξαρτησία τους πολεμήσαμε, με μπροστάρηδες τον Ι. Μεταξά και την ΕΟΝ. Τότε οι πουρκουάδες ομοϊδεάτες σου, μπολσεβίκε, λόγω του ισχύοντος συμφώνου Μολότωφ-Ρίμπεντροπ,  αναρωτιόντουσαν «τι ζητάμε στην Αλβανία;» και ζητούσαν από τον ηρωικό στρατό μας να πετάξει τα όπλα και ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα της «αδερφής» Βουλγαρίας, που είχε συμμαχήσει με τον Άξονα!

Παρατήρηση 3η: Κομμούνι, σε λίγους μήνες έρχονται –επιτέλους- οι εκλογές! Και τότε θα δούμε αν θα επαληθευτεί η πρόβλεψή σου, ότι θα μείνουμε στο «6,5%-7%» που μας έστειλαν «κάποιοι πλανημένοι ή ομοϊδεάτες». Θα’ ναι διπλός ο πόνος σου εκείνο το βράδυ! Και για την συντριβή των ομοϊδεατών σου, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», και για την τρομακτική άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Σου συστήνουμε… ξυδάκι!