ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ» ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ… ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» Η ΕΛΛΑΔΑ!

Μετά από την καταγγελία του Συμφώνου του νεοταξίτικου ΟΗΕ για την «Μετανάστευση» (διευκόλυνσης της λαθρομετανάστευσης!), από την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Τσεχία και την Κροατία, μια χώρα της περιοχής μας πράττει το ίδιο και σφραγίζει τα σύνορά της.

Πρόκειται για την γειτονική μας Βουλγαρία! Η οποία, επισπεύδει τις κινήσεις για την προστασία της, παρατηρώντας την καθημερινή εισβολή μυριάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, από τον τρύπιο φράχτη του Έβρου!

Όπως δήλωσε ο Τσβετάν Τσβετάνοφ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος GERB, έπειτα από συνάντηση των επικεφαλής του κυβερνητικού συνασπισμού κομμάτων: «Η θέση της βουλγαρικής κυβέρνησης θα είναι να μην ενταχθεί στο παγκόσμιο σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για τη μετανάστευση».

Το βουλγαρικό κοινοβούλιο θα αποφασίσει οριστικά επί του Συμφώνου την προσεχή Τετάρτη, αλλά όπως φαίνεται η απόφαση της κυβέρνησης της χώρας είναι ειλημμένη.

Έτσι, η μόνη χώρα «ανοιχτών συνόρων» της Ε.Ε. στην περιοχή μας, θα είναι η Ελλάδα! Δεν είναι… θαύμα;