ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ! ΚΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, ότι μπορεί να κοκορομαχούν στα μικρά κι ασήμαντα οι Τσίπρας και Κούλης, αλλά στα μεγάλα ζητήματα (σχέσεων με γειτονικές εχθρικές χώρες, εισβολής «προσφύγων», κ.τ.λ.) ακολουθούν ουσιαστικά κοινή γραμμή – ελαφρώς διαφοροποιημένη φραστικά, για να ξεγελιέται το «πόπολο»!

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να συμβεί κάτι διαφορετικό και στην περίπτωση της δολοφονίας του ΗΡΩΑ Κατσίφα και των ελληνο-αλβανικών σχέσεων, όπως διαμορφώνονται μετά την δολοφονία και τις συνεχόμενες αλβανικές προκλήσεις που ακολούθησαν.

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε ο Κούλης Νουδούλης στην εφημερίδα Politika του Βελιγραδίου, δεν υπήρξε καμμιά διαφοροποίηση από τις προδοτικές θέσεις των Τσιπροκαμμένων: «Το τελευταίο περιστατικό με τον πυροβολισμό και το θάνατο του Έλληνα ομογενούς, έχει αφήσει ακόμα πολλά κενά και θολά σημεία που χρειάζονται διευκρίνιση από τις αλβανικές αρχές. Κάποιες δηλώσεις που επίσης έγιναν από την Αλβανική πλευρά δεν βοήθησαν την όλη κατάσταση και πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί. Πέραν αυτού, οι σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να διαφυλαχθούν και να μην επηρεαστούν από ατυχείς δηλώσεις ή αναφορές, πολύ περισσότερο από ενέργειες που μπορεί να τις πλήξουν σοβαρά».

Άραγε περιμένατε κάτι διαφορετικό; Η μόνη διαφορά μεταξύ Τσίπρα και Κούλη, είναι η… γραβάτα!