ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ»… ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ!

Νέο… «αυστηρό μήνυμα» (σύμφωνα με τα καταγέλαστα καθεστωτικά παπαγαλάκια…) στην Τουρκιά, έστειλε σήμερα ο «ανεύθυνος άρχων» πρόεδρος Πάκης.

Αυτή τη φορά, ο… μαιτρ της θεωρίας, μιλώντας στην τελετή της μετονομασίας της λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου σε λεωφόρο Ευελπίδων, είπε ότι «σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, δεν υφίστανται αμφισβητήσεις και, πολύ περισσότερο, γκρίζες ζώνες σε ό,τι αφορά τα σύνορά μας -άρα και τα θαλάσσια- με τις γειτονικές μας χώρες, κατά συνέπεια δε, και με την Τουρκία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε, ότι η Ελλάδα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης της, όποτε το κρίνει σκόπιμο και με τον θεσμικό τρόπο που κρίνει πρόσφορο».

Ωραίες οι θεωρίες, αλλά το θέμα είναι οι πράξεις. Εμπρός, λοιπόν… γενναίε μας! Κανίνισέ το με τους δικούς σου, Τσίπρα και Καμμένο, να επεκτείνετε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ την αιγιαλίτιδα ζώνη, σε Ιόνιο και Αιγαίο, άμα σας βαστάει!

(ΥΓ): Βέβαια, είναι αστείο ο άνθρωπος τον οποίο –σκοπίμως!- είχε στριμώξει ο Ερντογάν Πασάς στη γωνίτσα ενός καναπέ του προεδρικού μεγάρου και δεν τολμούσε να του πει να κάνει λίγο παραπέρα για να κάτσει κι αυτός αξιοπρεπώς, να μιλάει για δικαίωμα επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης!