«ΑΛΒΑΝΑΡΑΣ» ΛΑΕΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Ο ελληνισμός, γέννησε ήρωες και εθνομάρτυρες, όπως τον Αθανάσιο Διάκο, τον Παπαφλέσσα, τον Αυξεντίου, τους Ισαάκ και Σολωμό, τελευταία τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και άλλους πολλούς, γέννησε όμως και Εφιάλτες, Πηλιογούσηδες, Ζαχαριάρηδες, Φλωράκηδες, Τσίπρες και λοιπούς προδότες!

Ένας από τους τελευταίους, με Ελληνίδα μάνα, ηθοποιός που κάνει καριέρα στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» (για κάθε μανιασμένο εχθρό της…), ελεεινολόγησε τον ΉΡΩΑ Κατσίφα και τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, σε συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση, εμφανιζόμενος πιο Αλβαναράς από τους γνήσιους Αλβαναράδες!

Πρόκειται για τον Λαέρτη Βασιλείου, ο οποίος εξήρε τον ρόλο των δολοφόνων της αλβανικής αστυνομίας, που «ενήργησαν γρήγορα και δεν είχαμε άλλα θύματα», χαρακτήρισε «σοβινιστές και φασίστες που δεν εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό» όσους πήγαν στην κηδεία του ΉΡΩΑ και αναρωτήθηκε «τι ρόλο θα συνεχίσει να παίζει η μειονότητα από εδώ και πέρα».

Τέλος, ζήτησε από την κυβέρνηση των δολοφόνων και πρεζεμπόρων της Σκιπεταρίας, να υποχρεώσει την Ελλάδα, «όπως ακριβώς έκανε η Τουρκία», ν’ αλλάξει τα βιβλία της ιστορίας και να αναγνωρίσει ότι οι Αρβανίτες (που οποίους εντέχνως ταυτίζει με τους Αλβανούς…) ελευθέρωσαν την Ελλάδα το 1821!!!

Βέβαια, ο Έλληνας-ανθέλληνας αυτός, μας είναι παλιός γνώριμος, καθώς ήταν σκηνοθέτης της αντίχριστης θεατρικής παράστασης «Corpus Christi» και «κατήγγειλε» τότε ότι «ζει έναν εφιάλτη από την Χρυσή Αυγή»!

Τοιούτους ταΐζουμε!