ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΔΟΤΕΣ: «ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ «ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ»!

Τις προηγούμενες ημέρες, οι πωρωμένοι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ –πλην του «αρχοντογούρουνου» Φίλη- κρατήθηκαν όσο μπορούσαν, για να μην προσβάλλουν δημοσίως την μνήμη του νεκρού ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όχι τόσο γιατί δεν το ήθελαν πολύ, αλλά γιατί φοβήθηκαν ότι μπορεί να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός εναντίον τους. Τώρα, όμως, που το θέμα φεύγει από την τρέχουσα επικαιρότητα, βγάζουν ελεύθερα όλη τους τη χολή και τα μαρξιστικά κόμπλεξ για τον νεκρό ΗΡΩΑ!

Έτσι, με αφορμή την αποδοχή του επίμονου αιτήματος της Χρυσής Αυγής -δια της Ελένης Ζαρούλια- για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη βουλή στην μνήμη του ΗΡΩΑ, από τον αντιπρόεδρο της βουλής Κακλαμάνη, οι συριζοπροδότες της «Αυγής», νοσταλγοί του Εμβέρ Χότζα και των πιο μαύρων ημερών του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού, προσβάλλουν ακατάσχετα τον ΗΡΩΑ «που με τις ριπές του πολυβόλου του επιχείρησε να δυναμιτίσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις διά μέσω των οποίων ζουν και πορεύονται ειρηνικά, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και από τις δύο πλευρές των συνόρων», σε άρθρο τους με τον τίτλο-όνειδος «Ενός λεπτού ντροπή»!!!

Χαρακτηρίζουν δε «χρυσαυγίτικη ατζέντα», «έμμεση νομιμοποίηση της φασιστικής ρητορικής», «τσαλαβούτημα στα θολά νερά της ακροδεξιάς»,  τις τιμές στον ΗΡΩΑ!

Η κατάρα της πονεμένης μάνας πιάνει. Να τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα!