ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TROLL! ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ… ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

Αφού έλυσαν τα προβλήματα των Ελλήνων εργαζομένων, που δουλεύουνε για τρεις κι εξήντα, με υποχρεωτικές –και απλήρωτες φυσικά!- υπερωρίες, διπλοβάρδιες, ένα τετραωράκι το πρωί κι ένα το απόγευμα και άλλα τέτοια «όμορφα» κι εξόχως… σοσιαλιστικά («κι άμα σ’ αρέσει»!), τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να λύσουν τα προβλήματα και των υπολοίπων εργατών του… κόσμου! Πρώτη τους αποστολή, το… Μπιλμπάο της Ισπανίας!

Όπως, λοιπόν, μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος, μετά φωτογραφικών ντοκουμέντων παρακαλώ, «αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο Μπιλμπάο στο πλευρό απεργών εργολαβικών εργαζομένων στην καθαριότητα ξενοδοχείων»!!!

Διαβάστε και το σχετικό ρεπορτάζ:

«Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μαζί με άλλα μέλη της αντιπροσωπείας του κόμματος, βρέθηκαν δίπλα στους απεργούς, δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στους αγώνες τους κατά της σκλαβοποίησης και της επισφαλούς εργασίας στον τουριστικό τομέα, υπογραμμίζοντας ότι μας συνδέουν κοινοί αγώνες στην Ελλάδα, την Ισπανία και τις άλλες χώρες της Νοτίου Ευρώπης εναντίον του εργασιακού μεσαίωνα στον τουριστικό τομέα και κυρίως στις μεγάλες τουριστικές μονάδες. Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν στη διεύθυνση του ξενοδοχείου για την κατάσταση που επικρατεί στην υπηρεσία καθαριότητας και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους απεργούς».

Σύντροφοι του περιοδεύοντος θιάσου, η αρχή έγινε από το Μπιλμπάο, ομπρός τώρα για νέους αγώνες, στα πλαίσια του προλεταριακού διεθνισμού! Σας περιμένουν εναγωνίως για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη», απεργοί στο Μπαγκλαντές, στην Κένυα και στην… Γουαδελούπη!  Δεν πιστεύω να μην πάτε;