ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 

Εκτός από τα παραμύθια του, περί του «διλήμματος» στο οποίο τάχα βρέθηκε το 2015, όταν έπεσε στα τέσσερα και υπόγραψε το Μνημόνιο (ενώ το παιχνίδι ήταν στημένο κι από πριν ξεπουλημένο…), ο κατά τους Financial Times… «darling» των διεθνών τυράννων, αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του συστημικού SPD, στον μεγάλο κίνδυνο που συνιστά για το προδοτικό του συνονθύλευμα και τους διεθνείς αφέντες της χώρας η «ακροδεξιά», δηλαδή η Χρυσή Αυγή.  

Ιδού τι ακριβώς είπε:

«Το κενό που δημιουργείται το καλύπτουν άλλες δυνάμεις του πολιτικού χάρτη, οι ακροδεξιοί, οι δημαγωγοί ακόμη και δυνάμεις απροκάλυπτα φασιστικές έχουν, τα τελευταία χρόνια, ενισχυθεί σημαντικά. Έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε αυτόν τον εφιάλτη. Είναι επικίνδυνο για την ίδια την Ευρώπη. Οι Σοσιαλδημοκράτες και η Αριστερά πρέπει να συναντηθούν, στη βάση ενός προοδευτικού σχεδίου για τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη. Μια τέτοια στρατηγική μπορεί να ανακόψει την επέλαση της ακροδεξιάς, του εθνικισμού και της ξενοφοβίας, που εφορμούν στη δική μας κοινωνική βάση»

Το εστί μεθερμηνευόμενον: σύντροφοι βάλτε πλάτη, να τρενάρω για λίγους μήνες την μείωση των συντάξεων, να δώσω κάνα επιδοματάκι φτώχειας στο πόπολο και να διορίσω μερικές χιλιάδες κομματόσκυλα στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, γιατί αλλιώς θα με πάρει φαλάγγι η Χρυσή Αυγή!

Το φόβο μας να’ χει ο προδότης της Πατρίδας και του Λαού!