ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» ΕΠΛΕΞΕ Ο… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΣΒΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο της τσιπροκαμμενικής πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», βρήκε στην Λέσβο (όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της νήσου) ο… πολυπολιτισμικός πρόεδρος Πάκης – που ως υπουργός Εσωτερικών είχε δημοσίως… ευχαριστήσει «τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα».

Όπως είπε: «διδάσκουν οι πολίτες της Λέσβου το πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, το να μη σε κάμψουν οι δυσκολίες, τι σημαίνει ελληνική ψυχή. Τι θα πει ανθρωπισμός, αλληλεγγύη. Τι θα πει ελληνικός πολιτισμός και ελληνική δημοκρατία. Αλλά και τι θα πει ευρωπαϊκός πολιτισμός και ευρωπαϊκή δημοκρατία».

Εννοώντας βεβαίως με όλα αυτά, την ανοχή μερίδας των κατοίκων (των κάθε είδους κομμουνιστών και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους) στον αποικισμό του νησιού τους από χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Ο δε καμμενικός δήμαρχος Γαληνός, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο νησί, που όπως τόνισε «τονώνει το δημοκρατικό αίσθημα των συμπολιτών μας εναντίον κάθε ακραίου στοιχείου που  επιβουλεύεται τη δημοκρατία, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό».

(ΥΓ): Την επομένη των εκλογών, όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει εκλέξει βουλευτή, να δούμε τι θα λένε οι κάργιες!