ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»… 3.542 ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

Αύξηση κατά 80% στα «προσφυγάκια» (τα οποία φεύγουν από τις χώρες τους «για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου», που όμως έχει… λήξει) που εισέρχονται στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» και εντοπίζονται και καταγράφονται στην Θράκη, σημειώθηκε τον Οκτώβριο, ενώ η αύξηση φτάνει το 100% για τα «προσφυγάκια» που εντοπίζονται και καταγράφονται στην Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά στοιχεία του Οκτωβρίου, στους νομούς της περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν 1.911 «προσφυγάκια», όταν το ίδιο διάστημα πέρσι, τον Οκτώβριο 2017, στις ίδιες περιοχές είχαν «συλληφθεί» 1.072.

Σχεδόν άλλοι τόσοι (1.632) κατέφτασαν ανενόχλητοι στην Θεσσαλονίκη και «συνελήφθησαν» εκεί, όταν τον περσινό Οκτώβριο είχαν «συλληφθεί» 869.

Ήτοι, συνολικά 3.542 «προσφυγάκια» εισέβαλλαν στην Ελλάδα από τον Έβρο, μέσα σ’ έναν μήνα! Δεν είναι… θαύμα;
Δε μένει παρά να… ευχαριστήσουμε τα «προσφυγάκια» που… προτιμούν την Ελλάδα. Σίγουρα θα συμφωνεί μ’ αυτό και ο πρόεδρος Πάκης Παυλόπουλος, που είχε πει προ ολίγων ετών την… τρομερή αυτή ατάκα («ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα»)!