Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ! 210.000 ΕΥΡΩ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η Σ. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ (ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ) ΝΕΟΛΕΡΑΣ!

Γιορτές έρχονται, σε δεινή θέση έχει περιέλθει η παρακρατική νεολέρα της Θεσσαλονίκης, λόγω της προδοσίας της Μακεδονίας από την συγκυβέρνηση που στηρίζει μανιωδώς, πρέπει να πάρει μια… ανάσα (αξιοπρέπειας). Χρηματική βεβαίως-βεβαίως!

Έτσι, από την Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκε η… φέρελπις συντρόφισσα υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ανακοίνωσαν την στήριξη και χρηματοδότηση «δράσεων νεολαίας», ύψους 210.000 ευρώ.

Ποιάς νεολαίας και ποιών συγκεκριμένων «δράσεων»; Εκεί η συντρόφισσα –της επανάστασης, που δεν είναι ουτοπία- δεν ήταν και πολύ… συγκεκριμένη: «Το πρόγραμμα θα αφορά δράσεις που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, δηλαδή σε Συλλόγους και οργανώσεις πολιτών, κυρίως νέων, αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος, δράσεις αλληλεγγύης, κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής πολιτικής».
Ήτοι, της νεολέρας των «αλληλέγγυων», «συμπαραστατών», «κοινωνικών αγωνιστών» και δε συμμαζεύεται!

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;