ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον έναν εξευτελισμό στον άλλον, οδηγείται η αστυνομία της Γεροβασίλη και της Παπακώστα (της καραμανλικής συνιστώσας της συγκυβέρνησης…).

Έτσι, μετά από την αποκάλυψη ότι παρακρατικοί έκαναν… εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικό, στου Ζωγράφου, έρχεται νέα αποκάλυψη για προπηλακισμό και δημόσια διαπόμπευση αστυνομικού από τραμπούκους του ΠΑΜΕ, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης!

Στο ξενοδοχείο διεξαγόταν το 33ο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο οποίο κυριαρχούσαν οι σταλινοτσολιάδες – εγκάθετοι της συγκυβέρνησης Τσίπρα και Καμμένου, κουκουέδες, οι οποίοι είχαν εντοπίσει έξω απ’ το ξενοδοχείο αστυνομικούς που είχε διαθέσει η Ασφάλεια, για «μέτρα τάξης».

Μόλις ένας εξ’ αυτών μπήκε στο ξενοδοχείο για να πάει στην τουαλέτα, οι τραμπούκοι του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας και απειλώντας τον, του αφαίρεσαν με τη βία την υπηρεσιακή του ταυτότητα (ο ορισμός της ληστείας!) και εν συνεχεία τον διαπόμπευσαν στις κάμερες, εμφανίζοντάς τον ως μέλος του –ανύπαρκτου!- «συνδικαλιστικού της ασφάλειας», που δήθεν… παρακολουθεί τους εργατοπατέρες. Να μάθει τι; Για την επόμενη ανούσια απεργία (απ’ τις 2-3 το χρόνο…) που διοργανώνουν οι εργατοπατέρες, για να παραστήσουν ότι κάτι κάνουν και με την οποία απεργία ουδείς ασχολείται; Σιγά τον πολυέλαιο!

Βεβαίως, «συνδικαλιστικό της ασφάλειας» υπήρχε κάποτε, όταν υπήρχε και συνδικαλισμός στην Ελλάδα, αλλά έχει εκλείψει προ πολλού. Και το «συνδικαλιστικό της ασφάλειας» και ο συνδικαλισμός…

Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι αντί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να δώσει εντολή για σύλληψη των τραμπουκαραίων, διέταξε… έρευνα κατά του φουκαρά αστυνομικού!

Είναι γνωστά βεβαίως τα αβυσσαλέα κόμπλεξ των μαρξιστών για την αστυνομία, λόγω του πρωτεύοντος ρόλου που έπαιξε στην συντριβή τους το 1946-1949. Φροντίζουν, λοιπόν, να την εξευτελίζουν, για να πάρουν τη ρεβάνς! Αυτά για κάποιους αστυνομικούς που δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο κατά των πατριωτών (περίπτωση ΔΕΘ), νομίζοντας πως βαμμένοι κομμουνιστές… άλλαξαν και τους… αγάπησαν!