ΟΥΑΟΥ! Ο «ΕΓΓΥΗΤΗΣ» ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ –ΤΑΧΑ!- ΟΤΙ ΘΑ… ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Αυτά τα καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική ζωή, με τον… «μαιτρ» του είδους Πανοκαμμένο, σίγουρα δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού! Ούτε καν στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, στις οποίες περιοδεύει εδώ και χρόνια ο Κουάξ-Κουάξ! Ακόμα κι εκεί υπάρχει μια κάποια σοβαρότης!

Προ μόλις τριών ημερών, λοιπόν, όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου, το κόμμα των ψεκασμένων έσπευσε να εκδώσει μια διθυραμβική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η συμφωνία αυτή ήταν «έργο Καμμένου».

Σας την θυμίζουμε:

«Πάμε μαζί. Πάμε ενωμένοι και ισχυροί. Πολιτεία και Εκκλησία. Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ο Πάνος Καμμένος το εγγυήθηκε, το εξασφάλισε και τα τσεκούρια του διχασμού θάφτηκαν βαθιά».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ο Καμμένος ήταν ο πρωτομάστορας της αντίχριστης συμφωνίας, καθώς λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση Τσίπρα-Ιερώνυμου, επισκέφτηκε το Μαξίμου, καθοδήγησε τον… μικρό Αλέξη και αποχώρησε από την πίσω πόρτα όταν βεβαιώθηκε πως έληξε επιτυχώς η αποστολή του.

Σήμερα, ο «εγγυητής» της συμφωνίας ανέκρουσε πρύμναν (αφού διαπίστωσε ότι οι αντιδράσεις είναι μεγάλες και δεν περνάει από την Εκκλησία…) και διεμήνυσε στα τσακάλια της κοινοβουλευτικής του ομάδας «πως το κόμμα τάσσεται με την Εκκλησία σε ότι και αν αποφασίσει για το θέμα του διαχωρισμού από το κράτος».

Αφήνοντας να εννοηθεί, ότι είναι έτοιμος να… ρίξει και την κυβέρνηση γι’ αυτόν το λόγο.

Όπως την… έριξε και για την Συμφωνία των Πρεσπών! Χου μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη!