ΕΛΜΕΔΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΛΥΣΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Γράφει ο Αντίοχος

Ένας θαρραλέος εκπαιδευτικός τόλμησε (διότι περί τολμήματος πρόκειται, στους καιρούς των εξωνημένων προδοτών Τσίπρα και Καμμένου…) να αναφέρει το όνομα του πρωταγωνιστή του «Όχι», Ι. Μεταξά, στην πανηγυρική δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, κι έχει προκαλέσει τις λυσσαλέες αντιδράσεις των κομμουνιστών ινστρουχτόρων της ΕΛΜΕ, που λυμαίνονται την εκπαίδευση, δηλητηριάζοντας τις αθώες παιδικές ψυχές με το αφιόνι του μαρξισμού!

Ιδού τα «καθήκοντα» των εκπαιδευτικών, όπως τα ορίζει η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων:

«Πιστεύουμε ότι ο εκπαιδευτικός κόσμος έχει καθήκον να υπερασπίζεται τα δημοκρατικά ιδεώδη, να αντιπαλεύει με όλο του το είναι το φασισμό και τους εκφραστές του, να αγωνίζεται για την ελευθερία και την ειρήνη και να προωθεί τις αξίες της αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης. Την ώρα που ο φασισμός κάνει την επανεμφάνισή του, οποιαδήποτε ανοχή σε οπαδούς και υμνητές του Μεταξά και των ομοϊδεατών του είναι επικίνδυνη.

Η παιδεία αποτελεί το ανάχωμα που μπορεί να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει φασιστικές νοοτροπίες και συμπεριφορές, συμπεριφορές που προσβάλλουν και ακυρώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη. Ως σωματείο, τέλος, δηλώνουμε ότι συνάδελφοι που εκφράζουν φασιστικές αντιλήψεις δεν έχουν καμία θέση σε αυτό».

Κι εμείς που νομίζαμε ότι καθήκον των εκπαιδευτικών είναι να μάθουνε γράμματα στα παιδιά. Πόσο «πίσω» είμαστε!

(ΥΓ): Πρώτη πράξη της Εθνικής Κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής, όταν θα έρθει –και θα έρθει!- το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η άμεση ΑΠΟΛΥΣΗ, με συνοπτικές διαδικασίες, όλων των μαρξιστών ινστρουχτόρων απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης! Το χρωστάμε στα νιάτα, που είναι το μέλλον του Έθνους!