ΤΟ… ΣΑΦΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ (ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!

 

Στην ελληνική πολιτική σκηνή, είναι να μην εκπροσωπείς το… νέο. Αν το εκπροσωπείς, μπορεί να σε οδηγήσει παντού. Ακόμα και στην μακρινή… Νιγηρία!

Συνεχίζεται, λοιπόν, το συναρπαστικό αφρικανικό σαφάρι του υφυπουργού Τέρενς Κουάξ-Κουάξ, με έξοδα όλων των Ελλήνων φορολογουμένων – κι όχι μόνον των όσων ψήφισαν αυτούς τους τζάμπα μπον βιβέρ μασκαράδες!

«50 χρόνια έχει να πάει Έλληνας υπουργός στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας», γράφει ο πολυταξιδεμένος υφυπουργός, από την Αμπούτζα της Νιγηρίας όπου βρίσκεται, επιτελώντας… εθνικό έργο!

Μάλιστα, όπως κάποιοι αποικιοκράτες στο παρελθόν έβγαζαν υπερήφανοι φωτογραφίες με λιοντάρια και άλλα άγρια θηρία, έτσι και ο Κουίκ ανήρτησε στο Twitter –με χάρη και καμάρι- φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Νιγηριανό υπουργό Εξωτερικών, προσθέτοντας πως έκαναν «συζητήσεις επί διμερών και διεθνών θεμάτων». Ποια είναι άραγε τα «διμερή θέματα», δεν μας εξήγησε… Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Να σημειωθεί, πως μόνο τις τελευταίες 15 μέρες ο πολυπράγμων υφυπουργός έχει ταξιδέψει σε Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μάλαγα και Κάιρο!

Πληρώστε μαλάκες (δυστυχώς δεν υπάρχει καταλληλότερη λέξη για να σας περιγράψει!) και ξαναψηφίστε τον στις επόμενες εκλογές, να γυρίσει και τον υπόλοιπο κόσμο με το υστέρημά σας!