ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΙΚΕΣ ΝΑΡΚΩΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Τα ναρκωτικά θα φέρουν την… ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το δόγμα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων τους, του «ευσεβούς» Καμμένου!

Έτσι, επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποίησε ο ψεκασμένος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως επικεφαλής κυβερνητικής αποστολής Κόκκαλης, στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου του, υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα και  υψηλόβαθμα στελέχη από την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» για τις ναρκωμπίζνες από τους «ειδικούς» σιωνιστές, οι οποίοι φυσικά θα πάρουν και την μερίδα του λέοντος όταν θ’ αρχίσει αυτή η φάμπρικα και στην Ελλάδα!

Εμ τι, με τον άφθονο ενεργειακό πλούτο στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα ασχολούμαστε, που αν αξιοποιηθεί θα λύσει μια για πάντα το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων, καθιστώντας την Χώρα ισχυρή και ανεξάρτητη, ή με τις ναρκωμπίζνες, που είναι μια καλή αρπαχτή για τους επιτήδειους και δεν αλλάζει την κακιά μοίρα του Έθνους, να είναι υπόδουλο στους διεθνείς τυράννους-τοκογλύφους;