ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ HOT SPOT ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης και με την παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής, έγινε η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στη Νεάπολη Κοζάνης, λόγω της προοπτικής να μετατραπεί το στρατόπεδο «Μιλτιάδη Πόρτη», σε «Κέντρο Υποδοχής, Φύλαξης και Διαβίωσης Προσφύγων», δηλαδή hot spot.

Όπως έγινε γνωστό, μια σειρά εγγράφων έχουν φτάσει σε Περιφέρεια και Δήμο Βοΐου με αποστολέα την 9η Ταξιαρχία και αφορούν τη μετατροπή του στρατοπέδου, ενώ υπάρχει εντονότατη παρουσία τοπογράφων του στρατού στο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με την άποψη όλων (έρχονται βλέπετε και εκλογές…), αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βοΐου μίλησε για έγκυρες  πληροφορίες που έχουν φτάσει στο Δήμο αλλά όχι για επίσημα έγγραφα από το στρατό και τόνισε πως «η πρόταση μας είναι να μη δεχτούμε κανένα μετανάστη στο στρατόπεδο Πόρτη».

Ο δε περιφερειάρχης Καρυπίδης δήλωσε πως «όπως την προηγούμενη φορά αποτρέψαμε να έρθουν πρόσφυγες έτσι θα γίνει τώρα. Στο στρατόπεδο Πόρτη δεν θα έρθει ούτε ένας πρόσφυγας».

Βέβαια, υπήρξαν και οι… συνήθεις εξαιρέσεις του κανόνα, από τους συριζοκουκουέδες, που υποστήριξαν τον ερχομό των λαθρομεταναστών. Όπως ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Κ. Πασσαλίδης, ο οποίος παρ’ ότι ήταν σχετικά προσεκτικός στις διατυπώσεις του, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο. Αλλά και ο κουκουές Καραμπατζιάς, ο οποίος άρχισε να προκαλεί και να βρίζει τους κατοίκους, με αποτέλεσμα –πέραν των εντόνων αποδοκιμασιών- να δεχθεί και την οξύτατη φραστική επίθεση μιας αγανακτισμένης Ελληνίδας, η οποία κινήθηκε και απειλητικά εναντίον του, λόγω της προκλητικής κουκουέδικης αυθάδειάς του!

(ΥΓ): Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά τα ανδρείκελα της Νέας Αμερικανοσιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων, συριζοκουκουέδες, πριν μετατρέψουν την Πατρίδα μας σ’ ένα απέραντο hot spot! Αν θέλουν να φιλοξενήσουν «προσφυγάκια», να πάρουν στα σπίτια τους!