ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ! 26 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Τα κομμούνια, όσο βρίσκονται στην αντιπολίτευση καταγγέλλουν από το πρωί ως το βράδυ την «κρατική καταστολή». Κι όταν γίνονται κυβέρνηση, την εφαρμόζουν ανηλεώς – πάντα εις βάρος των πατριωτών βεβαίως και ποτέ εις βάρος των παρακρατικών τσογλαναραίων τους, που αλωνίζουν πανελεύθεροι!

Έτσι, 26 πατριώτες της Λέσβου στέλνει κατηγορούμενους η κόκκινη χούντα του αμερικανοκομμουνιστή Τσίπρα και του άθλιου συνοδοιπόρου Καμμένου, για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της 22ας Απριλίου, στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, με «προσφυγάκια» τα οποία είχαν καταλάβει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ την πλατεία, προστατευόμενα από τα δήθεν «όργανα της τάξης» (της Νέας Τάξης)!

Η δικογραφία της κόκκινης χούντας περιλαμβάνει αδικήματα πλημμεληματικού αλλά και κακουργηματικού χαρακτήρα!!! 

Και πιο συγκεκριμένα, οι 26 πατριώτες κατηγορούνται κατά περίπτωση για τη διάπραξη των αδικημάτων της αντίστασης, της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα, της απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, του εμπρησμού, καθώς και της παράνομης κατοχής και χρήσης όπλων, κροτίδων και βεγγαλικών!!!

Η κόκκινη τρομοκρατία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!