ΕΧΕΙ… ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ; Ο ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ»

Κυκλοφορεί υπό τύπον ανεκδότου στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι δεν χρειάζεται κάποιος δημοσιογράφος να παρακολουθεί κάθε φορά τις ομιλίες του αρχικουκουέ Κουτσούμπα, καθώς λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Αλλά, δεν είναι μόνον ο Κουτσούμπας. Είναι και ο… νεοφώτιστος στον κομμουνισμό –δια του ΣΥΡΙΖΑ- πρόεδρος Πάκης, ο οποίος σε κάθε ομιλία του λέει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, για «τα σύνορα της Ελλάδος που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και για τα «φασιστικά και ναζιστικά μορφώματα που αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατία στην Ευρώπη».

Ε, λοιπόν, τα ίδια είπε και κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση εορτασμού των 80 ετών από την ίδρυση τού Πανεπιστημίου Πειραιώς: «Τα ναζιστικά και φασιστικά μορφώματα που αναπτύσσονται στη σημερινή Ευρώπη μας διδάσκουν ότι πρέπει να είμαστε πάντοτε σ’ εγρήγορση. Πρέπει να εκλείψουν οι αιτίες που δημιουργούν αυτά τα υπολείμματα και θυμίζουν τους εφιάλτες του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου…».

Μόνο που αυτά τα «υπολείμματα» όπως τα αποκαλεί περιφρονητικά, τα αναδεικνύουν με την ψήφο τους οι ευρωπαϊκοί λαοί. Αυτόν ποιος τον ψήφισε; Ένα πολιτικό ναυάγιο ήτανε όταν τον μάζεψαν οι Τσίπρας και Καμμένος από τα αζήτητα της πολιτικής και τον έκαναν πρόεδρο! Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, κρίνει και κατακρίνει τις δημοκρατικές επιλογές ολόκληρων λαών ένας δοτός πρόεδρος μικροκομματικών επιλογών;