ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ… ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως γνωστόν, χθες έγινε μια συμφωνία μεταξύ του mister Tsipra και του αρχιεπισκόπου (την οποία έσπευσε να καταδικάσει αμέσως o Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος, ενώ αναμένονται οι αντιδράσεις των Ιεραρχών…), που συνιστά το πρώτο βήμα για την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος. Η οποία δεν είναι δυνατόν να γίνει με μιας, αλλά τμηματικά, βήμα προς βήμα ή με την «μέθοδο του σαλαμιού», που γνωρίζουν πολύ καλά οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ από την θεωρητική εκπαίδευσή τους στις σταλινικές μεθόδους.

Την κατάπτυστη αυτή συμφωνία, έσπευσε να χαιρετίσει και η Νουδούλα, με ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας ότι οι άθεοι κομμουνιστές και οι γελοίοι συνοδοιπόροι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… υιοθέτησαν τις πάγιες θέσεις της:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την ικανοποίησή της για την καθυστερημένη υιοθέτηση της πάγιας θέσης της από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας. Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ότι τα εκκρεμή ζητήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν χρήζουν συνταγματικής αναθεώρησης, αλλά μπορούν κάλλιστα να ρυθμιστούν με νομοθετικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες τις οποίες, υπενθυμίζεται, ότι είχε λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήδη από το 2013, με τη σύσταση κοινής εταιρείας Κράτους-Εκκλησίας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, την υλοποίηση των οποίων είχε ματαιώσει για ιδεοληπτικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτό, εύχεται η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα να αποβεί ουσιαστικά επωφελής για την Πολιτεία και την Εκκλησία και να μην εξαντληθεί σε μια κατ’ επίφαση αποσύνδεση της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος».

(ΥΓ): Και για του λόγου το αληθές, δείτε και το σχετικό βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του Κούλη, στην οποία δηλώνει ότι συμφωνεί με τον αποχριστιανισμό της Ελλάδος, αρκεί να συμφωνήσουν και τα κομμούνια με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων…