«ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗ

Αντί να ασχοληθεί με τους ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν αιματοκυλίσει επανειλημμένως την χώρα και που όταν συλλαμβάνονται αποδεικνύεται ότι είναι «γνωστοί» των «αρχών» από το παρελθόν, η κυβέρνηση του… Μανωλάκη του σκανταλιάρη (Μακρόν) έχει επιδοθεί σ’ ένα κυνήγι μαγισσών κατά των Γάλλων πατριωτών.

Στα πλαίσια αυτά, η γαλλική αστυνομία συνέλαβε σε διάφορες περιοχές της χώρας έξι πατριώτες, ηλικίας μεταξύ 20 και 60 ετών, με την… υποψία ότι σχεδίαζαν «βίαιη επίθεση» κατά του Μακρόν.

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, πηγές της αστυνομίας διέρρευσαν στα ΜΜΕ ότι το σχέδιο της «βίαιης επίθεσης» ήταν… «αόριστο και ασαφές» – με λίγα λόγια εδώ έχουμε να κάνουμε με μια στημένη υπόθεση!

Βέβαια, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Μακρόν προανήγγειλε κατά κάποιον τρόπο τις τυφλές συλλήψεις, αναφερόμενος «στην απειλή που συνιστούν ακροδεξιά κινήματα σε όλη την Ευρώπη» και προσθέτοντας ότι «η αδιαφορία στη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 ήταν αυτό που άνοιξε τον δρόμο για την άνοδο του Χίτλερ στη Γερμανία».

Τη νύχτα των ευρωεκλογών κλαίνε, Μανωλάκη! Ρούφα κι έρχεται!