19ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΙΚΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Σάλος με υπόθεση βιασμού καθηγήτριας από 19χρονο μαθητή της, ένα εμβολιασμένο και ξαναμμένο «προσφυγόπουλο» που διψούσε για… μάθηση, έχει προκληθεί στην πολυπολιτισμική Σουηδία.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Nässjö. Όλα άρχισαν όταν το «προσφυγόπουλο» εντόπισε την καθηγήτρια και μητέρα δύο παιδιών, στο Snapchat, κι άρχισε να της στέλνει μηνύματα, απαιτώντας –εις το όνομα του… πολυπολιτισμού- να του κάτσει. Μάλιστα, σ’ ένα από αυτά τα μηνύματα, το ασύδοτο «προσφυγάκι» την απείλησε ευθέως με βιασμό, ενώ σε άλλο μήνυμά του. απείλησε ότι αν δε συναινέσει θα απαγάγει μέλη της οικογένειάς της, εννοώντας τα παιδιά της.

Ωστόσο, η καθηγήτρια δεν ενέδωσε, κι έτσι το «προσφυγόπουλο» την παραφύλαξε κι όταν βρήκε ευκαιρία, την έσυρε δια της βίας σε ένα δωμάτιο του σχολείου, κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε.
Παρεμπιπτόντως, το εμβολιασμένο ήταν γνωστό στις σουηδικές αρχές, καθώς κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για σωρεία αξιόποινων πράξεων, όπως κλοπή σε μαγαζιά, ναρκωτικά και αντίσταση κατά της αρχής, αλλά παρέμενε στη χώρα χάριν του… πολυπολιτισμού!