ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ», Η ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»

Από χθες το βράδυ, στα επί χρήμασι εκδιδόμενα διαδικτυακά παπαγαλάκια της αβέρτης «εθνικοφροσύνης» (και αμερικανοφροσύνης…), κυκλοφορεί η είδηση ότι η υπουργός Αμύνης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, έκανε δηλώσεις στις οποίες ζητά να απαγορευθεί το πατριωτικό τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή», γιατί «δεν κινείται στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών».

Πράγματι, η εν λόγω έκανε αυτές τις δηλώσεις, εννοώντας βεβαίως ότι το τραγούδι πρέπει να απαγορευθεί και δια νόμου. Διότι, ατύπως έχει καταργηθεί, με εντολή Καμμένου (αυτός είναι υπουργός Αμύνης…), όπως κατήγγειλαν στρατεύσιμοι που συμμετείχαν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ζήτησαν από μαθητές να το τραγουδήσουν και γι’ αυτούς, γιατί τους είχαν επιβάλλει απαγορευτικό.  Αλλά και με εντολή Τσίπρα, όπως φάνηκε από την όλη μεθόδευση των αποβολών των μαθητών στον Γέρακα.

Γιατί, λοιπόν, ωρύονται οι παλιολινάτσες με την Σκοπιανή; Για να καλύψουν τους υψηλούς προστάτες-χρηματοδότες τους, που ήδη έχουν απαγορεύσει το πατριωτικό τραγούδι;