ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία ενώπιον της κοινοβουλευτικής του ομάδας, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο Κούλης Νουδούλης και απαντώντας στις καταγέλαστες κατηγορίες των συριζοκομμουνιστών, ότι έχει μετατρέψει την Νουδούλα σε… ακροδεξιό κόμμα, ταύτισε τον αμερικανοκομμουνιστή mister Tsipra με τον… πατριώτη Ηγέτη της Ουγγαρίας, Βίκτωρα Όρμπαν!!!

Και πιο συγκεκριμένα, τον κάλεσε «να σταματήσει να φέρεται ως ο αριστερός Όρμπαν της Μεσογείου»!!!

Αποδεικνύοντας, ότι το αφισάκι που κυκλοφόρησε προσφάτως η Νουδούλα και στο οποίο ταύτιζε τον εν Αθήναις… “darling”* των διεθνών τοκογλύφων, με τον… Όρμπαν, δεν ήταν μια ατυχής πρωτοβουλία κάποιου από την επικοινωνιακή ομάδα της Νουδούλας – όπως διέδιδαν οι Μπουμπουκοβορίδηδες- αλλά φτιάχτηκε κατόπιν εντολής Κούλη.

Και βέβαια, η ταύτιση Τσίπρα-Όρμπαν από τους Κούληδες, δεν έχει να κάνει με το εσωτερικό της χώρας. Πρόκειται για «μήνυμα» της Νουδούλας προς τους Σόρος του πλανήτη, ότι δεν ζηλεύουν τη δόξα των πατριωτών Ηγετών της Ευρώπης (Όρμπαν, Σαλβίνι, κ.λπ.) και δεν σκοπεύουν να τους μιμηθούν, ούτε καν για λόγους πρόσκαιρου εκλογικού οφέλους!  

(ΥΓ) 1: Όσον αφορά τη… βελόνα που έχει κολλήσει, ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών είτε πριν είτε μετά τις εκλογές» (που επανέλαβε σήμερα ο Κούλης, για πολλοστή φορά…), ν’ αφήσει τα σάπια και να μας πει επιτέλους αν θα την εφαρμόσει, όταν και αν ανέλθει στην εξουσία!

(ΥΓ) 2: Μπουμπουκοβορίδηδες, σκασμός!

 

*χαρακτηρισμός που του δόθηκε σε προχθεσινό δημοσίευμα των Financial Times