ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΕΙΝΑΙ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ» – «ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ»!

Έχει λυσσάξει η κομμούνα των ΗΠΑνθρώπων που κυβερνούν την Πατρίδα μας στο όνομα των Τραμπ, Σόρος και ΣΙΑ, με την κατάληψη των πατριωτών μαθητών στον Γέρακα και βγάζει όλη την ανθελληνική της χολή.

Κατ’ αρχάς, οι εθνομηδενιστές χαρακτηρίζουν «ακροδεξιό δηλητήριο» το πατριωτικό τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» και επιχειρούν να βγάλουν… παράνομη την κατάληψη, διότι αποφασίστηκε από το 15μελούς και όχι από γενική συνέλευση των μαθητών του σχολείου – λες και το 15μελές δεν το εξέλεξαν οι μαθητές για να τους εκπροσωπεί!

Έπειτα, λυσσάνε με τις ελληνικές σημαίες που έχουν αναρτηθεί και με τα εθνικά συνθήματα που έχουν γραφτεί έξω από τους χώρους του σχολείου κι είναι τέτοια η λύσσα τους για κάθε τι ελληνικό, που κάποιος –κομμουνισταράς, προφανώς- που εμφανίζεται ως «γονέας» χαρακτηρίζει σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Κούλογλου (που έχει πάρει το θέμα «εργολαβία») «τρομακτική εικόνα που θυμίζει άλλες εποχές» τις ελληνικές σημαίες που έχουν αναρτηθεί από τους μαθητές!

Μία «μητέρα» (αγνώστων λοιπών στοιχείων…), τα λέει ακόμα πιο… τρομαχτικά: «επιβεβαίωσε ότι είναι υποκινούμενη αυτή η κατάληψη υπογραμμίζοντας πως στο fb κυκλοφορούν φωτογραφίες μαθητών που δείχνουν πως εντός του υπό κατάληψη σχολείου βρίσκονται και γονείς. Υπάρχουν μάλιστα συγγενείς μαθητών που στο fb απειλούν ότι θα κατέβουν να συμπαρασταθούν στα παιδιά με κουμπούρια!».

Φυσικά, από το όλο… τρομαχτικό για τις κομμούνες κλίμα, δεν ήταν δυνατόν να λείπει η Χρυσή Αυγή: «Αν ρίξει δε κανείς μία ματιά στα σχόλια τα οποία συνοδεύουν το επίμαχο βίντεο των μαθητών στο you tube θα δει φράσεις μίσους, εμφυλιοπολεμικής διάθεσης ακραίου αντικομουνισμού εμποτισμένα με μπόλικη Χρυσή Αυγή. Γονείς μαθητών του σχολείου μιλούν για υποκινούμενες δράσεις από γνωστούς στην τοπική κοινωνία οπαδούς της ακροδεξιάς και της ΧΑ».

Περαστικά σας, τρομαγμένα με την εθνική αφύπνιση της νεολαίας, κομμούνια! Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα! Ότι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε η ώρα να τα λάβετε στο εκατονταπλάσιο!