ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΦΙΛΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ… «ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ» Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ!

 

Τις πραγματικές θέσεις των προδοτών που μας κυβερνούν, εξέφρασε για μια ακόμα φορά η «αριστερή συνείδηση» του συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Φίλης.

Μιλώντας, λοιπόν, για την δολοφονία του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο TVCreta, ο αμερικανομπολσεβίκος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος αλλά Νότια Αλβανία (μάλιστα αυτό το επανέλαβε δύο φορές, τονίζοντας ότι «το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου»…), δικαιολόγησε την δολοφονία και προσέβαλλε βάναυσα την μνήμη του –άταφου ακόμα- ΗΡΩΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «αυτόκλητο σωτήρα»!

Ιδού οι πλήρεις δηλώσεις του εθνομηδενιστή, που εκφράζουν απόλυτα την κυβέρνηση των σιχαμερών ανδρεικέλων που μας κυβερνά – αλλιώς ας τον διαγράψουν:

«Όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει. Αν το έκανε κάποιος στην Ελλάδα τι θα γινόταν; Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος, είναι Νότιος Αλβανία όχι Βόρεια Ήπειρος. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου. Είναι αλβανικά τα εδάφη, στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει η ελληνική μειονότητα. Φαντάζεστε να έρθει ένας Τούρκος στη Θράκη, να υψώσει την τουρκική σημαία και να αρχίσει να πυροβολεί; Τι θα λέγαμε… Καταδικάζω την πράξη του αυτόκλητου σωτήρα Κωνσταντίνου Κατσίφα».

Τοιούτοι μας κυβερνούν! Τι δεν καταλαβαίνετε;