ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, τσογλανοκομμουνιστικό παρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης – εκτός απ’ αυτές που έχουν πατριωτικές κυβερνήσεις (Ουγγαρία, Πολωνία, κ.λπ.), που το έχουν πατάξει.

Έτσι, παρακρατικοί τσογλανοκομμουνιστές και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» (λαθρόβιοι, πρεζόνια, ανώμαλοι και άλλα νεοταξίτικα δίποδα), έστησαν μπλόκο στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λίβερπουλ, εμποδίζοντας την έλευση στην πόλη μελών της πατριωτικής οργάνωσης «Πατριώτες της Πρώτης Γραμμής στα Βορειοδυτικά» (North West Frontline Patriots), προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκδήλωση.

Συντονιστής του σκουπιδαριού ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, ο οποίος εκλέγεται με την υποστήριξη του ενός από τους δύο βασικούς πόλους του σάπιου συστήματος της Βρετανίας – τους Εργατικούς.

Μετά δε από το ξέσπασμα της βίας, αυτό το συστημικό σκουπίδι υπερηφανεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως… «ειρηνικοί διαδηλωτές έδιωξαν τους  φασίστες από τους δρόμους μας».

Ας χαρούν λίγο καιρό ακόμη οι συστημικοί, γιατί έρχονται τον Μάιο οι ευρωεκλογές και θα τους κοπούν απότομα οι… χαρούλες, γιατί όπως είπε και κάποιος Μεγάλος της Ιστορίας: Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!