«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Την πρόταση που κατατέθηκε για να γίνεται δημοψήφισμα για τα διάφορα ζητήματα, με απαραίτητη προϋπόθεση την συγκέντρωση 500.000 υπογραφών, σχολιάζει με άκρως αρνητικό τρόπο γνωστός «προοδευτικός» δημοσιογράφος.

Ας δούμε ποια ζητήματα τον «καίνε» -όπως όλους τους ομοίους του- για να μην τεθούν ποτέ σε λαϊκό δημοψήφισμα:

«Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές  για να προκληθεί δημοψήφισμα με το αίτημα «κανείς μετανάστης στη χώρα μας»; Μπορεί κανείς να προδικάσει το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας για το θέμα; Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι αν υπήρχε ήδη η δυνατότητα δεν θα προκαλείτο δημοψήφισμα για το όνομα της ΠΓΔΜ; Εδώ δεν χρειάζονται υποθέσεις για το αποτέλεσμα –όλοι το γνωρίζουμε. Πόσο μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα θέματα της δικαιωματικής ατζέντας που επιτέλους τακτοποιήθηκαν νομοθετικά τα τελευταία χρόνια, όπως το σύμφωνο συμβίωσης, η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια κ.λπ. δεν θα κινητοποιούσαν συλλογές υπογραφών; – μη λησμονούμε ότι έχουμε μια κοινωνία με ισχυρούς ομοφοβικούς, θρησκόληπτους, ρατσιστικούς  θύλακες».

Καταλήγει δε, ως εξής:

«Υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να παραχωρηθεί εξουσία σε συντηρητικούς μηχανισμούς με μεγάλη επιρροή, όπως είναι  η Εκκλησία, ή, ακόμα χειρότερα, σε οργανωμένες σκοτεινές δυνάμεις όπως είναι η Χρυσή Αυγή».

Με λίγα λόγια, τι θέλει να πει ο «ποιητής»; Πως σε πολλά κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι η λαθρομετανάστευση, τα εθνικά θέματα – με κυρίαρχο αυτή την εποχή την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, τους γάμους και τις υιοθεσίες παιδιών από τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους» και διάφορα άλλα, οι θέσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού ταυτίζονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και οι παρακρατικοί του μηχανισμοί πολεμούν με λύσσα την Χρυσή Αυγή και τρομοκρατούν τον κόσμο για να μην κάνει πράξη τα πραγματικά του αισθήματα στις κάλπες, υπερψηφίζοντας τους εθνικιστές που τον εκφράζουν;