ΙΟΣ ΣΕ… ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Μέσα στο άγχος τους για την… κατραπακιά που αναμένεται να πέσει από τους λαούς της Ευρώπης στις ερχόμενες ευρωεκλογές, επί της κεφαλής του ευρωπαϊκού κατεστημένου, οι μαρξιστές του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς (ΣΥΡΙΖΑ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη…), το –κατευθυνόμενο από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών- Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο «Ιός» Ψαρράς και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Τι μπορεί και τι επιδιώκει η ακροδεξιά στην Ευρώπη και την Ελλάδα;».

Κι αφού… έκλαψαν τη μοίρα τους («ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη, το φάντασμα της ακροδεξιάς, του φασισμού και της ξενοφοβίας… ο εθνικισμός, ο ρατσισμός και ο ευρωσκεπτικισμός είναι η δυστοπική ιδεολογία, μία αρνητική ουτοπία. Και αυτό το όραμα, αυτή η δυστοπία, φαίνεται δυστυχώς να συνεπαίρνει μεγάλα κομμάτια των πληθυσμών στην Ευρώπη»…), ανακάλυψαν τη… ρίζα του κακού.

Έτσι, ευρισκόμενος σε… παροξυσμό, ο «Ιός» Ψαρράς έκανε λόγο «για γνωστές υπόγειες διασυνδέσεις της ακροδεξιάς με βασικό κόμβο τη Ρωσία του Πούτιν, με το περιβάλλον του οποίου έχει απροσδόκητα καλές σχέσεις η ναζιστική Χρυσή Αυγή…».

Συμπέρασμα: οι Ρώσσοι… φταίνε για όλα! Από τις λαϊκές αντιδράσεις στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι την παρουσία της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ): Λέτε να έχουμε σύντομα και… δεύτερο γύρο απελάσεων Ρώσσων διπλωματών, σύμφωνα με τις θελήσεις των Ιών;