ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑ: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ

Έχει συμπληρωθεί ήδη μια βδομάδα από την δολοφονία του ΗΡΩΑ Κατσίφα, έχουμε μπει στην δεύτερη βδομάδα και οι Αλβανοί δεν παραδίδουν το νεκρό σώμα του στην οικογένεια!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ 1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμιος Ναυρίδης, από την προηγούμενη εβδομάδα είχε υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Τιράνων, ώστε να παραδοθεί η σορός του στην οικογένειά του στους Βουλιαράτες, αλλά «αντί γι’ αυτό, η αλβανική Εισαγγελία κάλεσε τον πατέρα του να δώσει εξηγήσεις και μετά κάλεσε και την πρώην σύζυγο του κ. Κατσίφα για κατάθεση».

Και γιατί δεν παραδίδουν το σώμα του ΗΡΩΑ για να ταφεί; Διότι φοβούνται τις αντιδράσεις του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού κατά την κηδεία, όπως εξήγησε ο κ. Ναυρίδης: «οι αλβανικές Αρχές φοβούνταν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το Σαββατοκύριακο, θα υπήρχαν επεισόδια».

Ματαιοπονούν οι κατσαπλιάδες! Είτε το νεκρό σώμα του ΗΡΩΑ παραδοθεί σήμερα, είτε αύριο, είτε σ’ έναν μήνα, η κηδεία του ΗΡΩΑ θα γίνει το σημείο εκκίνησης του αγώνα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού για δικαίωση! Δηλαδή, για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των ελληνικών χωμάτων της Βορείου Ηπείρου!