ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;

Η ιστορία με την εφάπαξ επιστροφή των αναδρομικών των ενστόλων (που επεκτείνεται και σε δικαστικούς, πανεπιστημιακούς και γιατρούς…), σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης του ΣτΕ, ξεκίνησε με κυβερνητικές «διαρροές» στα ΜΜΕ, λίγο πριν από την ΔΕΘ.

Το κόλπο έπιασε, και οι ένστολοι που είχαν διατεθεί για την προστασία του ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα και της κομπανίας του «έτρωγαν σίδερα» κατά των διαδηλωτών.

Μετά την «απομάκρυνση από το ταμείο», άρχισαν οι… αναβολές.

Η τελευταία «διαρροή» στους πρόθυμους παπαγάλους των ΜΜΕ, έγινε προ ολίγων ημερών και όριζε ως ημέρα κατάθεσης της σχετικής τροπολογίας στη βουλή την 1η Νοεμβρίου και ως ημέρα καταβολής των χρημάτων την 27η Νοεμβρίου.

Η 1η Νοεμβρίου πέρασε και… φως δεν φάνηκε στον ορίζοντα.

Τώρα, η ξεφτιλισμένη τσιπροκαμμενική παπαγαλία δίνει νέο… ραντεβού, σύμφωνα με το οποίο, η τροπολογία θα έρθει αυτή τη βδομάδα στη βουλή και η καταβολή των χρημάτων θα γίνει… «εντός του τρέχοντος έτους», γενικώς και αορίστως, χωρίς να ορίζεται συγκεκριμένη ημερομηνία.

Για να μην ελπίζουν τζάμπα οι ένστολοι και να μην κανονίζουν με το μυαλό τους ποιες «τρύπες» θα βουλώσουν, θα τους μαρτυρήσουμε το… μυστικό των σεσημασμένων πολιτικών απατεώνων: το ένα… ραντεβού θα διαδέχεται το άλλο και μόλις θα φτάσουμε στον Μάρτιο (που θα γίνει το στημένο διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου και θα προκηρυχθούν οι εκλογές), οι άθλιοι θα πουν στους ενστόλους πως θα τους έδιναν τα λεφτά, αλλά δεν… πρόκαναν, θα τους βάλουν και μία πρώτη δόση (των 20-30 ευρώ…) στον προεκλογικό μισθό και θα τους υποσχεθούν πως αν θέλουν να τα πάρουν όλα μαζί, θα πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, για να τα πάρουν αμέσως… μετά τις εκλογές! Κι αν τα πάρουν, να μας γράψουν… γράμμα!