ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΑΝΙΚΑΣ: ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

Γράφει ο Αντίοχος

Σε μία διόλου πρωτότυπη (τα’ χουν πει κι άλλοι στο παρελθόν, αλλά δεν εισακούστηκαν…) πρόταση προχώρησε ο γνωστός κομμουνιστής Δημήτρης Δανίκας (μεταξύ των άλλων και πρώην σύζυγος της… πασιονάριας του Πολυτεχνείου Δαμανάκη…), για της ανάγκη μιας… μικρής «αυτοκάθαρσης» των συστημικών κομμάτων και ιδίως το… εν πολλές αμαρτίες περιπεσών κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που θα είναι «για το σύστημα ευεργετική».

Και γιατί παρακαλώ; Διότι, όπως εξηγεί: «Όσο το πολιτικό προσωπικό αρνείται την επώδυνη διαδικασία της απολύμανσης και της αυτοκάθαρσης, τόσο η απέχθεια, η περιφρόνηση και η χλεύη θα είναι οι μόνιμες αντιδράσεις της κοινωνίας. Και όσο το έγκλημα δεν τιμωρείται, τόσο η Χρυσή Αυγή και άλλες αναρχικές, μικρές ομάδες θα «γλεντοκοπούν» και θα κερδίζουν περισσότερους οπαδούς».

Και γιατί από τα υπάρχοντα κόμματα αναφέρει ο εν λόγω μόνο την Χρυσή Αυγή ως πολιτικά κερδισμένη από την μη αυτοκάθαρση των συστημικών; Διότι, ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή, πεντακάθαρη και δεν έχει συμμετάσχει στο μεγάλο φαγοπότι που έχει στηθεί στην Ελλάδα από το «σωτήριον» έτος 1974 μέχρι σήμερα! Οι υπόλοιποι, «όλοι μαζί τα φάγανε»!