ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου πλήθος Συναγωνιστών από όλες τις περιοχές της Αθήνας και με μέριμνα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής παρευρέθηκε στο κοιμητήριο της Αρτέμιδας για να τιμήσει την Μνήμη των Αθανάτων Συναγωνιστών μας, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους θρασύδειλους τρομοκράτες τέτοιες μέρες πριν από 5 χρόνια.

Οι Συναγωνιστές με ευλάβεια παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο που αναπαύεται ο Ήρωας Μανώλης Καπελώνης και εν συνεχεία έδωσαν υπόσχεση στις Ψυχές των Αδερφών μας πως θα συνεχίσουμε τον Αγώνα Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος για να δικαιωθεί η Θυσία τους.

Στην συνέχεια ακολούθησε συντονισμένη αυτοκινητοπορεία σε όλη την ευρύτερη περιοχή όπου οι συμπολίτες μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και θέρμη δείχνοντας άλλη μια φορά το γεγονός της μεγάλης απήχησης μας στους αφυπνισμένους Έλληνες! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epimnhmosunh-dehsh-gia-ton-athanato-sunagwnisth-mas-manwlh-kapelwnh-sto-koi#ixzz5VuHoOqXi