ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΟΛΑΚΗ; ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Για τα «ορφανά του Σημίτη» ωρύονται οι συρικάκλες (τύπου γιδοβοσκού Πολάκη, που ήτανε δήμαρχος Σφακίων με την υποστήριξη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ το… 2012!), αλλά όπως αποδεικνύεται τα «ορφανά του Σημίτη» είναι… δίπλα τους και παριστάνουν πως δεν τα βλέπουν!

Έτσι, η… ορφανή του Σημίτη (ο Σημίτης την διόρισε ευρωβουλευτή την περίοδο 2000-2004 και από το 2009 ως το 2015 την είχε διορίσει διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου – μετά έγινε κι αυτή… συριζάκλα!), στήριξε τον πρώην ευεργέτη της για τις επιθέσεις που δέχεται με αφορμή την υπόθεση Παπαντωνίου.

Μιλώντας, λοιπόν, στη φυλλάδα των Ιών, η… ορφανή που… υιοθετήθηκε από τους… πολακομούρηδες, εξέφρασε την άποψη ότι η διαφθορά ορισμένων πολιτικών συνεργατών και υπουργών των κυβερνήσεών του… αδικούν την εικόνα του Σημίτη: «Όντως, όταν εμπλέκονται σε σκάνδαλα κοντινοί συνεργάτες, τότε συνήθως διατυπώνονται κατηγορίες για ευθύνες στον επικεφαλής. Αλλά η πολιτική ευθύνη δεν μπορεί να σημαίνει και συνενοχή».

Βρε τον… καημένο τον Σημίτη, όλοι γύρω του έκλεβαν (Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος και λοιποί), κι αυτός δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα!