ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Ως γνωστόν, οι μαθητές του λυκείου Γέρακα τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και… αποβλήθηκαν από το μαρξιστικό καθηγηταριό.

Κάποιοι άλλοι μαθητές, του 31ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, το τραγούδησαν και δεν αποβλήθηκαν, αλλά προβαίνουν σε μια συνταρακτική καταγγελία, εις ότι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπαν οι μαθητές, τα τσιράκια των ΗΠΑνθρώπων – εθνομηδενιστών Τσίπρα και Καμμένου (προφανώς κατόπιν εντολών τους…) είχαν απειλήσει με παραπομπή σε στρατοδικεία τους στρατιώτες που θα τολμούσαν να τραγουδήσουν το απαγορευμένο από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών πατριωτικό τραγούδι!!!

Ιδού: «Ήρθε ένας στρατιώτης και μας είπε φωνάξτε γιατί εμάς δεν μας αφήνουν, θα μας πάνε στρατοδικείο»!

Την φοβερή αυτή καταγγελία των μαθητών επιβεβαιώνει και ο πατριωτικός φορέας «Ανένδοτος αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία»:

«Δόθηκε εντολή στα στρατιωτικά αγήματα όχι μόνο να μην τραγουδήσουν το Μακεδονία ξακουστή αλλά να αποφύγουν γενικά να φωνάξουν οτιδήποτε. Όταν καλούσαμε με την ντουντούκα και τις φωνές μας να τραγουδήσουν το » Μακεδονία ξακουστή» ή αν τους το απαγόρευσαν, κάποιοι κούνησαν με νόημα το κεφάλι τους. Κάτι ακούστηκε μετά το Μακεδονία Παλλάς πολύ μακριά από τους επισήμους διότι η απαίτηση του κόσμου ήταν πάνδημη».

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!