ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»: ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Δήλωση στο notioanatolika.gr, έκανε εκπρόσωπος των μαθητών του Λυκείου Γέρακα, που τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση και εισέπραξαν διήμερη αποβολή από τα τυφλά όργανα της μαρξιστικής χούντας Τσίπρα-Καμμένου! Ο εκπρόσωπος των μαθητών ξεκαθάρισε ότι οι μαθητές θέλησαν να παρελάσουν τραγουδώντας το συγκεκριμένο τραγούδι «χωρίς να προσβάλλουμε καμία εθνικότητα, κανένα λαό, χωρίς να εκπροσωπούμε κάποια κόμματα ή οργανώσεις. Εκπροσωπούσαμε καθαρά τους εαυτούς μας σαν Έλληνες και μαθητές λυκείου. Δεν θεωρώ δικαιολογημένη την ποινή που μας επιβλήθηκε. Δεν συμφωνεί κανείς με αυτήν, ούτε οι μαθητές, ούτε ο σύλλογος γονέων, ούτε ο δήμαρχος της περιοχής».

Όπως προσέθεσε: «Θέλαμε χρόνια να το κάνουμε αυτό μας τρενάρανε όμως κάποιοι καθηγητές με εξαίρεση δύο οι οποίοι μας παρότρυναν να το κάνουμε. Φέτος είμαστε στην τελευταία χρονιά, είμαστε πιο κατασταλαγμένοι, γνωρίζουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τα “πιστεύω” μας. Το Μακεδονικό είναι ένα μείζον ζήτημα της εποχής. Ως πατριωτάκια μας εκφράζει και θέλαμε να πούμε τη γνώμη μας σε μια παρέλαση. Στην οποία δεν εκπροσωπούσαμε το 1ο ΓΕΛ αλλά την πατρίδα μας της Ελλάδα και τιμούσαμε τους προγόνους που έχουν κάνει ό,τι έχουν κάνει για μας».

Εύγε στους συνειδητοποιημένους πατριώτες μαθητές – αίσχος και ντροπή στους μαρξιστές που τους απέβαλαν, εκτελώντας εντολές των προδοτών Τσίπρα και Καμμένου!