ΚΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»!

Κύμα αποχωρήσεων ευρωπαϊκών χωρών από το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Έτσι, μετά από την αποχώρηση της Ουγγαρίας, ο πρωθυπουργός της οποίας χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το σύμφωνο, εκτιμώντας ότι «θα υποκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους να πάρουν τον δρόμο της λαθρομετανάστευσης») και τις επικείμενες αποχωρήσεις της Αυστρίας και της Τσεχίας, μπήκαν στη σειρά για έξοδο η Πολωνία και η Κροατία!

Όπως, λοιπόν, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στην Βαρσοβία, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι: «Είναι πολύ πιθανόν η Πολωνία να μην μετάσχει στο Παγκόσμιο Σύμφωνο.

Οι κανόνες μας, οι αρχές μας σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων και τον έλεγχο της μετανάστευσης συνιστούν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς»., πρόσθεσε ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Επιπλέον, όπως διαβεβαίωσε τους Κροάτες η πρόεδρος Γκράμπαρ-Κιταρόβιτς: «Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να υπογράψω τίποτα».

Επόμενες χώρες προς αποχώρηση, θεωρείται πως είναι η Ιταλία και η Σλοβακία…

Να δείτε που στο τέλος θα φύγουν όλοι και θα μείνει μόνη στο σύμφωνο διευκόλυνσης της λαθρομετανάστευσης η χώρα των «ανοιχτών συνόρων», το προτεκτοράτο Τσιπροκαμμενιστάν!