ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΑΘΑΡΣΗ» ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ, ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ!  

Σε προανακριτική επιτροπή της βουλής, που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες όπως θα προτείνει το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία παραπέμπονται πέντε πρώην υπουργοί του συγκεκριμένου υπουργείου: Ανδρέας Λοβέρδος, Μάριος Σαλμάς, Μάκης Βορίδης, Αδωνις Γεωργιάδης και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Πρόκειται για το… δεύτερο μέρος της «επιχείρησης – κάθαρση», μετά την προφυλάκιση του Παπαντωνίου. Μόνο που οι πέντε δεν είναι «πολιτικά πτώματα», όπως ο Παπαντωνίου, αλλά ενεργοί πολιτικοί, οπότε η έκβαση της… επιχείρησης είναι εξαιρετικά αβέβαιη και δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξει συμψηφισμός με το καραμπινάτο σκάνδαλο της παρούσας συγκυβέρνησης, με τα hotspots. 

Το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες και θα αφορά τέσσερις ξεχωριστές υποθέσεις: την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, την πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντινάν, το θέμα των αρθροσκοπήσεων και την υπόθεση των φαρμάκων συνολικά αλλά και των εμβολίων για την επιδημία γρίπης.

Μόνο που κάτι λείπει, κάτι λείπει…

Να, στις 10 Αυγούστου του 2018, αναρωτιόταν ο… αρχάγγελος της κάθαρσης, Πολάκης σχετικά με τα λεφτά που φαγώθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, την εποχή που κυβερνούσε το «παλιό πολιτικό σύστημα»:

«Σε ποιες offshore, σε ποιες βίλες, σε ποια κότερα, σε ποιες «διαφημιστικές» εκστρατείες, σε ποιους λογαριασμούς μαύρου προεκλογικού πολιτικού χρήματος κρύφτηκαν αυτά τα 90.000.000€».

Μόνο που με το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε που πήγαν τα μισά από τα 90 εκατομμύρια!

Διότι, τα 44 από τα 90 εκατομμύρια ευρώ, φαγώθηκαν από τους επιτήδειους την περίοδο όπου στο υπουργείο Υγείας ήταν η πρώην κλεφτοπασοκάρα και νυν υπουργάρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η οποία, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στους «υπόπτους»! Γιατί άραγε;