ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»!

Μία από τις προϋποθέσεις της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι και η απάλειψη των θεωρούμενων «αλυτρωτικών» συνθημάτων. Κι όπως φαίνεται, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και τα τσιράκια της άρχισαν να εφαρμόζουν την Συμφωνία πριν κι από την κύρωσή της.

Έτσι, το μαρξιστικό καθηγηταριό του 1ου Γενικού Λυκείου στον Γέρακα Αττικής, αποφάσισε την αποβολή έξι μαθητών οι οποίοι στη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου φώναξαν το σύνθημα «η Μακεδονία είναι ελληνική» (αλυτρωτισμός, αλυτρωτισμός!) και τραγούδησαν το «αλυτρωτικό» τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή»!

Όλα άρχισαν όταν οι μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Γέρακα ζήτησαν να παρελάσουν τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι “Μακεδονία ξακουστή”, κάτι που εξόργισε το μαρξιστικό καθηγηταριό, που το απηγόρευσε.

Τελικά, ορισμένοι μαθητές από τα δύο λύκεια αποσπάστηκαν από την παράταξη της παρέλασης και στη συνέχεια φώναξαν το «αλυτρωτικό» σύνθημα και τραγούδησαν το «αλυτρωτικό» τραγούδι.

Έτσι, η διεύθυνση του ενός σχολείου (του 1ου ΓΕΛ), αποφάσισε την αποβολή των μαθητών του, με το γελοίο αιτιολογικό ότι «αποσπάστηκαν από την παράταξη της παρέλασης».

Ήδη, το σχολείο βρίσκεται υπό κατάληψη, με τους μαθητές να ζητούν την ακύρωση της πρωτοφανούς αυτής αντεθνικής απόφασης!

Η μαρξιστική τρομοκρατία ενάντια στην εκδήλωση των πατριωτικών αισθημάτων του ελληνικού λαού, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!