ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Ως γνωστόν, εχθές το βράδυ έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πατριωτικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Μόλις ανακοινώθηκε η συγκέντρωση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητοποιήθηκε ο παρακρατικός μηχανισμός των Τσίπρα – Καμμένου και αποφάσισε την πραγματοποίηση αντισυγκέντρωσης («αντιφασιστικού μπλόκου»). Ως τόπος της αντισυγκέντρωσης των παρακρατικών καθαρμάτων ορίστηκε το άγαλμα του Βενιζέλου.

Ωστόσο, οι πατριώτες πραγματοποιώντας πορεία αποφάσισαν να κατευθυνθούν στο αλβανικό προξενείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στα παρακρατικά επιτελεία και οι επίστρατοι των Τσίπρα και Καμμένου άλλαξε τον τόπο της αντισυγκέντρωσης, για την συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή, σε πολύ κοντινή απόσταση από το αλβανικό προξενείο, προκειμένου να το «προστατεύσουν» από τους «φασίστες»!!!

Δίνοντας έτσι την πρόφαση στην «αστυνομία», να τοποθετήσει φραγμό με κλούβα των ΜΑΤ στη συμβολή της Τσιμισκή με την Ίωνος Δραγούμη, εμποδίζοντας την πρόσβαση των πατριωτών στον χώρο έξω από το αλβανικό προξενείο, επικαλούμενη τον… κίνδυνο επεισοδίων μεταξύ πατριωτών και των τσιπροκαμμενικών εγκαθέτων!!!

Άξιος ο παχυλός μισθός τους και τα «μπόνους»!