ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ!

 

Δε φτάνει που κουβαλιούνται στην Ευρώπη χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, θέλουν να ικανοποιήσουν και τις ανώμαλες ορέξεις τους!

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε ένα «προσφυγάκι» από την Ερυθραία για πολλά σεξουαλικά αδικήματα. Ο δράστης έβαζε στο στόχαστρο πρόβατα και κατσίκες σε ένα αγρόκτημα στο Φράιμπουργκ και κακοποίησε σεξουαλικά τρεις γυναίκες επίσης.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι το DNA που βρέθηκε σε μια περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης στις 11 Μαΐου μπορεί να συνδέεται με αρκετές περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων σε ζώα από την άνοιξη του 2017.

Ο -άγνωστος τότε – ένοχος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε πρόβατα και κατσίκες σε μια φάρμα στο Φράιμπουργκ.

Ο δράστης που διέμενε στο Φράιμπουργκ παρουσιάστηκε στο δικαστή, κατόπιν αιτήσεως του εισαγγελέα στο Φράιμπουργκ, ο οποίος διέταξε την κράτησή του σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Πού είναι οι δήθεν φιλόζωοι «αλληλέγγυοι» και «συμπαραστάτες» να διαμαρτυρηθούν για την κακοποίηση των άτυχων ζώων;

Όπως πάντα όμως, η ευαισθησία είναι επιλεκτική για όλους αυτούς τους τύπους, που το μόνο που θα χρειαζόταν για να «στρώσουν» θα ήταν τα προστατευόμενά τους «προσφυγάκια» να επιτεθούν σεξουαλικά στους ίδιους και στα παιδιά τους.

Κορίνα Πενέση